Wilhelmina West

Dinsdag 25 juli heeft de UVV een koffieochtend ‘Wilhelmina West’ voor cliënten georganiseerd in het voormalige Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam West. Veel aanwezigen wisten zich het voormalige ziekenhuis te herinneren en konden vertellen over hoe het hier vroeger is geweest. Inmiddels heeft het Wilhelmina Gasthuis een andere bestemming gekregen en huizen er meerdere ondernemingen en organisaties in het pand. Ook het kantoor van de UVV is hier gevestigd. Beneden in het café heerst een rustige huiskamersfeer met als middelpunt een enorme plant waar menig aanwezige van onder de indruk was. In dit café hebben we samen genoten van een kop koffie, sandwich en kop soep, maar bovenal van de ontmoeting met elkaar. Het was een prettig samenkomen van cliënten, vrijwilligers en medewerkers uit Amsterdam West waarin kennismaking centraal stond. Er is heel wat gepraat en ook gelachen. We hopen daarom deze bijeenkomsten vaker te kunnen organiseren zodat cliënten, vrijwilligers en medewerkers elkaar vaker op deze plek kunnen ontmoeten en samen een gezellige ochtend kunnen beleven.

Tekst van Anne-Sophie van Gulpen, vrijwilligster VH en initiatiefneemster bijeenkomst.

Laat een reactie achter