Match in Oost

Heel eerlijk, ik ben vrijwilligerswerk gaan doen omdat het een onderdeel is van een 100 dagen training genaamd Inspirerend Leiderschap. Idee is dat je dienstbaar bent, iets betekent voor een ander. Ik zit in de directie van een middelgroot bedrijf, heb twee zoons van 10 en 12 en ik sport graag. Kortom, ik heb best een druk leven. De coördinator bij de UVV Amsterdam heeft met me meegedacht: wat kan wél. En zo hebben we een hele mooie match gevonden met een mevrouw van 97 jaar voor wie ik wekelijks boodschappen doe tijdens de voetbaltraining van mijn zoon. We kletsen natuurlijk ook altijd even. Het is een kleine moeite (boodschappen doe ik toch) en de dankbaarheid is groot. En het werkt, mevrouw is blij met de gevulde koelkast iedere week, ik vind het fijn om te doen en onze gesprekjes waarderen we allebei.

Tessa te Riele

Laat een reactie achter