Geslaagde vakantievervanging in West

In de maand mei heb ik, Hanneke de Kort, een maand Marion vervangen. Marion is de vaste vrijwilliger die al jaren eens per week bij Joan langsgaat voor een kopje thee, een babbeltje en om de boodschappen te doen. Toen Marion een maandje vakantie had, heb ik Joan mogen ontmoeten. Van Joan heb ik mooie verhalen mogen horen over haar rond-de-wereld tochten op de MS Willem Ruys en haar au-pair-achtige jaren bij verschillende families in de Verenigde Staten. Een echte wereldreiziger is Joan, die nu wat meer aan huis gekluisterd is. Ontzettend leuk, dankbaar en leerzaam om te kunnen helpen en zo heeft Marion tijd gehad voor haar vakantieplannen. Ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Binnenkort hoop ik weer bij iemand anders een bijdrage te kunnen leveren.

Groetjes Hanneke

Laat een reactie achter