Vacature consulent

Unie van Vrijwilligers Amsterdam

ZOEKT CONSULENT

Voor praktische vrijwillige hulp en aandacht voor ouderen (70+) door o.a.

  • Bezoek
  • Boodschappen
  • Begeleiding naar zorgverleners

Breng jij graag mensen bij elkaar? Kan jij de juiste match maken tussen hulpvrager en vrijwilliger? En een verbindende schakel zijn tussen de formele en informele zorg? Dan zoeken wij jou!

Vacaturebeschrijving

Je werkt hybride naar eigen keuze gedeeltelijke op kantoor op de locatie WG-plein 259 (in West/Helmersbuurt) vanaf huis en in de stad.

 

Als consulent bedien je een caseload van cliënten allen 70+ (ca. 25 pers.) Je bezoekt de cliënten thuis om de hulpvraag te bespreken. Van dit bezoek maak je een kort verslag. Daarna wordt door jou en in het team, een passende vrijwilliger gezocht. Vervolgens plan je een kennismakingsafspraak met

Word consulent!

 

beiden bij de client thuis. Van het resultaat maak je een rapportage voor in het clientdossier. Gedurende het VH-contact onderhoud je met beide zowel vrijwilliger als client contact over de voortgang.

 

Er is eens in de maand teamoverleg op locatie UVV op het WG-PleinEr worden ook trainingen georganiseerd, zoals reanimatie, EHBO, valpreventie de deelname is vrijwillig. Teametentjes gedaan met het team van consulenten en coördinator Eindejaar bijeenkomst gehouden met catering en cadeau. Werktijden in overleg.

 

Heb je er zin in? En wil je reageren bel of mail dan naar;

T 020-6202944 Astrid Koning (coördinator Vrijwillige Hulp)

M astrid.koning@uvvamsterdam.nl of info@uvvamsterdam.nl