Vacatures voor vrijwilligers

De Unie Van Vrijwilligers is continu opzoek naar vrijwilligers. Zonder u is het werk wat wij doen onmogelijk. Zit er wat voor u bij meld u zich dan nu aan als vrijwilliger. Naast deze vacatures staan wij ook open voor eigen initiatieven. Bent u van huis uit een pr-man/vrouw of bent u een kei in het doen van administratie, wij kunnen uw hulp altijd gebruiken. Uw reis- en telefoonkosten worden door ons vergoed.

 

U kunt onze vacatures vinden op de site van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam: vca.nu.

Huisbezoek

Vriendschappelijk huisbezoek

Onze vrijwilligers bieden gezelligheid, gaan met de cliënt wandelen of brengen bijvoorbeeld een bezoek aan het museum. Het luisteren naar de cliënt is een belangrijke factor in het contact tussen vrijwilliger en cliënt. Een luisterend oor is voor een eenzaam iemand een weldaad.

Begeleiding naar zorgverleners (ad hoc)

Uw hulp wordt gevraagd bij het op afroep begeleiden van cliënten naar zorgverleners, denk hierbij aan het bezoeken van een ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of de kapper. Sommige cliënten vinden het lastig om alles goed te begrijpen wat de dokter of specialist zegt, onze vrijwilligers fungeren dan als extra luisterend oor.

Begeleiding naar zorgverleners

Boodschappendienst

Boodschappendienst UVV Amsterdam

Boodschappen halen voor cliënten die dat zelf niet kunnen door ouderdom, beperking of na herstel van operatie of behandeling. Als vrijwilliger kan je zelf bepalen of je het leuk vindt om een vaste cliënt te helpen of ingeschakeld wilt worden voor ad-hoc boodschappen klussen.

Consulent(e) Vriendschappelijk Huisbezoek

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een consulent(e) die nieuwe cliënten bezoekt en koppelt aan onze vrijwilligers. De consulent(e) onderhoudt contact met de vrijwilligers en cliënten.
Affiniteit met ouderen en relevante werkervaring is een pré.

Consulent(e) Vrijwillige Hulp