Vrijwilliger worden

UVV Amsterdam ­zet vrijwilligers in daar waar ze het hardst nodig zijn en daarom worden ze zeer gewaardeerd.

Onze vrijwilligers worden ingezet bij individuele hulpvragers in Amsterdam. Denk daarbij aan bezoek aan huis en ondersteuning bij diverse activiteiten.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Omdat ons cliëntenbestand voor Vriendschappelijk Huisbezoek hard groeit zijn wij opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Onze vrijwilligers van de afdeling Vriendschappelijk Huisbezoek bieden de volgende diensten aan voor onze cliënten: huisbezoek, gecombineerd met boodschappen doen en/of begeleiding naar zorgverleners. Voor alle cliënten is onze dienstverlening kosteloos.
Het doen van vrijwilligerswerk is vaak een verrijking van uw leven. U leert nieuwe mensen kennen, bouwt een band met hen op en uw hulp wordt altijd heel erg gewaardeerd.
Aangezien de cliënten op uw hulp rekenen is ons vrijwilligerswerk vrijwillig maar niet vrijblijvend!

VH
UVV Amsterdam plaatst vrijwilligers waar ze het meest gewaardeerd worden.

Vrijwilliger worden?

De Unie Van Vrijwilligers is op zoek naar u! Meld u nu aan!

Na mijn pensionering had ik zeeën van tijd die ik nuttig wilde besteden. Ik werd gekoppeld aan een wat oudere eenzame dame. De afgelopen jaren hebben wij zo een bijzonder band opgebouwd die ik nu voor geen goud meer zou willen missen.”

Naast mijn studie doe ik regelmatig boodschappen voor een oudere heer in Amsterdam West, elke keer staat er een heerlijk kopje thee klaar als ik aanbel.”