Vrijwilliger worden

UVV Amsterdam ­zet vrijwilligers in daar waar ze het hardst nodig zijn en daarom zeer gewaardeerd worden.

Bij individuele hulpvragers in Amsterdam. Denk daarbij aan bezoek aan huis en ondersteuning bij diverse activiteiten.

Vrijwillige Hulp

Omdat ons cliëntenbestand van de afdeling Vrijwillige Hulp hard groeit zijn wij opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Onze vrijwilligers van de afdeling Vrijwillige Hulp bieden de volgende diensten aan voor onze cliënten;  huisbezoek, boodschappendienst, ondersteuning bij ontslag uit het ziekenhuis en begeleiding naar zorgverleners. Voor alle cliënten is onze dienstverlening kosteloos.
Het doen van vrijwilligerswerk is vaak een verrijking van uw leven. U leert nieuwe mensen kennen, bouwt een band met hen op en uw hulp wordt altijd heel erg gewaardeerd.
Aangezien de cliënten op uw hulp rekenen is ons vrijwilligerswerk vrijwillig maar niet vrijblijvend!

VH
UVV Amsterdam plaatst vrijwilligers waar ze het meest gewaardeerd worden.

Vrijwilliger worden?

De Unie Van Vrijwilligers is op zoek naar u! Meld u nu aan!

Na mijn pensionering had ik zeeën van tijd die ik nuttig wilde besteden. Ik werd gekoppeld aan een wat oudere eenzame dame. De afgelopen jaren hebben wij zo een bijzonder band opgebouwd die ik nu voor geen goud meer zou willen missen.”

instellingen-UVV

Instellingen

Naast de afdeling Vrijwillige Hulp hebben wij in diverse instellingen in Amsterdam vrijwilligers aan het werk.
Denk hierbij aan het OLVG oost, OLVG west, BovenIJ ziekenhuis, het Afasiecentrum en woon- en zorgcentrum Philadelphia. Het grootste gedeelte van deze vrijwilligers is werkzaam in het OLVG. Hier worden onze vrijwilligers ingezet als gastvrouw/heer of gaan rond met koffie en soep kar op de poliklinieken. Het in 2015 opgezette “taalpunt” wordt op werkdagen ook bemand door de UVV.

Naast mijn studie doe ik regelmatig boodschappen voor een oudere heer in Amsterdam West, elke keer staat er een heerlijk kopje thee klaar als ik aanbel.”